A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead

Filename: config/routes.php

Line Number: 40

BeOffline - Kapcsolj ki!

BeOffline - Alpintechnika

 

Alpintechnikára, ipari alpinistákra akkor van szükség, ha állványozás nélkül kell elérni a magasban fekvő munkaterületeket.

 

Az ipari alpinista az alpintechnikai eszközöket igénybe véve dolgozik magas, nehezen megközelíthető épületeken, olyan helyeken, ahol más technológiával nem lehetséges, vagy csak nagyon magas költséggel lenne lehetséges a munka elvégzése. 

 

Az alpinista igen veszélyes munkát végez, kitéve az időjárás viszontagságainak, szűk térben kell dolgoznia, mindennemű alátámasztás nélkül, köteleken lógva. 

 

Az alpintechnikában kétféle kötéltípus használatos, az egyik a dinamikus, másik a statikus kötél típus. 

 

A dinamikus kötél (nevéhez hűen) terhelés hatására nagy megnyúlást tesz lehetővé. A statikus kötél erre nem képes, csak kis nyúlás lehetséges. Természetesen mindkét kötélnek bevizsgáltnak kell lennie. 

 

Cégünk alpintechnikai szolgáltatása széles skálájú, legyen szó helyreállításáról, takarításról, fényreklámok izzócseréjéről, vagy éppen üvegfelületek tisztításáról.

 

 

Munkatársaink vizsgával rendelkező, jól képzett szakemberek

 

Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Alap Szolgáltatásaink:

    -> Üvegfelületek tisztítása

    -> Digitális fényképkészítés szűk
        és máshogy elérhetetlen he-
        lyeken

    -> Fényreklámok izzócseréje

    -> Ereszcsatornák takarítása

 

 

Amennyiben a biztonságos munkavégzés vagy a munka nehézsége mégis indokolja az állványrendszer vagy az emelőkosaras gépjármű használatát akkor azt jutányos áron biztosítani tudjuk.