Be Offline!

Médiatábor a Balatonon

Káptalanfüred

Érdekel a multimédia? Vagy csak kíváncsi vagy mit is jelent ez a trendi szó? Gyere el a táborunkba Balatonra, ahol fürdés és kikapcsolódás mellett, megtanulhatod, hogyan kell jó képeket készíteni nem feltétlenül profi gépekkel, hogyan kell igényes utómunkát végezni. Tábor ideje alatt megtapasztalhatod, hogyan kell filmet vágni és Greenbox technológiát használni. Nem vagy jártas honlap szerkesztésben? Az se gond, mert nálunk ezt is megtanulhatod. Minden ami multimédia azt kipróbálhatod nálunk. Itt igazán kiélheted kreativitásod!

Saját honlapot fog mindenki készíteni, melyre az összes táborban készült alkotását felteheti, így akivel szeretné meg tudja azonnal osztani, hogy miket csinált vagy csinál a táborban. Lesz sport, természet és speciális fotózás/videózás. Greenbox használatával időjárás jelentés a tengerparton. Saját promóciós film készítése, videó és hangvágással.

 

Várjuk a 12-20 éves fiatalok jelentkezését!

 

Helyszín, lejutás:

Balatonalmádi-Káptalanfüred

Tábor a káptalanfüredi dombon, gyönyörű erdős területen fekszik. Számtalan lehetőséget nyújt minden időben és napszakban, saját stranddal, korszerű sportpályákkal és különböző méretű és kialakítású közösségi helységekkel rendelkezik.

Az elhelyezés közös zuhanyzós faházakban történik. A napi háromszori, tápláló étkezés a tábor étkezőjében biztosított.

Utazás: egyénileg, vagy csoportosan vonattal.

 

Cím:

Józsefvárosi Gyermeküdülő

8223 Káptalanfüred, Tábor u. 1.

 

Részvételi díj:  49 900 Ft

az ár tartalmazza:

  • szállás (7 nap, 6 éjszaka)
  • teljes ellátás
  • programokon való részvétel
  • képzés díja

Az ár nem tartalmazza az utazás díját. A táborba közös csoportos utaztatást vállalunk vonattal, vagy megoldható egyénileg.

 

Jelentkezési és részvételi feltételek:

A részvétel feltétele a honlapon található jelentkezési lap kitöltése és a részvételi díj befizetése az alábbi számlaszámra 2014. július 7-ig:

BeOffline Kft.    10400195-50526648-78481004 (K&H)

A tábor minimum 12 fő részvételével kerül megrendezésre.

Amennyiben nincs meg a kellő létszám, a részvételi díjat maradéktalanul visszautaljuk.

Továbbiak tekintetében az ÁSZF rendelkezései mérvadók.