A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead

Filename: config/routes.php

Line Number: 40

Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

 

Kijelentjük, hogy semmilyen, a www.beoffline.hu honlapon található információért semmiféle garanciát nem vállalunk.


Honlapunk egyes információi származhatnak öntől, de más felhasználóktól is. Ezekért az adatokért, mint ahogy bármilyen más - akár tőlünk, akár mástól származó - internetes oldalainkon megjelenő információnak a felhasználásából eredő esetleges károkért vagy hátrányokért semmiféle felelősséget nem vállalunk.

Az www.beoffline.hu oldalon tilos minden olyan magatartás, amely ellenkezik a hatályos magyar vagy uniós jogszabályokkal. Az www.beoffline.hu jogosult a portál és a felhasználók tevékenységének figyelemmel kísérésére és szükség esetén a jogsértő, vagy nem odaillő tevékenység (bejegyzés, hozzászólás, stb.) törlésére. Súlyos jogszabálysértés észlelése esetén az www.beoffline.hu a hatáskörrel rendelkező hatóságot megkeresi és az érintett felhasználó regisztrációs (személyes) adatait jogosult a hatóság részére átadni.


Az www.beoffline.hu  fenntartja a jogot, hogy bárkinek a bejegyzett tagságát, regisztrációját illetve oldalait felfüggessze, ha a leírtakkal össze nem egyeztethető módon jár el. Az www.beoffline.hu jogosult az üzleti érdekeit sértő, illetve a leírtakkal összeegyeztethetetlen információt, adatot előzetes figyelmeztetés nélkül eltávolítani oldalairól. A www.beoffline.hu nem vállal felelősséget az oldalain megjelent információkkal, illetve bármilyen az oldalai látogatásából eredő egyéb káresetre vonatkozóan.


A www.beoffline.hu tulajdonosa és üzemeltetője a BeOffline Kft, 1081 Budapest, Kiss József u 10. II./8.