A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead

Filename: config/routes.php

Line Number: 40

BeOffline - Kapcsolj ki!

Programok kicsiknek:

 

Színjátszó tábor

 

Mindannyiunk fejében megfordult, hogy egyszer majd híres színészek leszünk. Ha nem is válhatunk mind azzá, elemi igényünk az önkifejezés és annak művészi formái. Ha pedig tényleg színpadra ter¬mettél, azt nem árt időben felismerni, hogy elkezdhess ismerkedni a színjátszás izgalmas világával. Ami mindenképpen vár Rád a táborunk során: improvizációs játékok, beszéd gyakorlatok, video készítés/elemzés, díszlet készítés
Várjuk 10-17 éves gyermekek jelentkezését!

 

Pályaorientációs tábor

 

Mi leszel, ha nagy leszel? Biztos sokszor megkapod ezt a kérdést középiskolásként. Nem véletlen, hiszen az életben való boldogulás meghatározó eleme, hogy megfelelő hivatást válassz magadnak. Na jó, de melyik az? Szerencsére erre a kérdésre nem lehet egy egyszerű sorrenddel válaszolni, hogy melyek a jobb és kevésbé jó hivatások. A jó kérdés az, hogy Hozzád milyen életpálya illik a legjobban. A boldogulás kulcsa, hogy megtaláld azt a feladatot, amiben jó vagy és örömmel tudod végezni. Trénereink játékos formában segítenek Neked elindulni az önismeret útján. Valamint amit még a hosszú útra csomagolnak útravalóként: személyiség tesztek és értékelés, készség fejlesztés, időgazdálkodás és rengeteg élmény.
Várjuk 14-18 éves fiatalok jelentkezését!

 

Sportágválasztó tábor

 

Vajon melyik sport illik a legjobban Hozzád? Csapat- vagy egyéni sportokban lennél ügyesebb? Labdajáték vagy a küzdősport inkább a Neked való? Ha ezekre a kérdésekre választ szeretnél kapni akkor gyere el a BeOffline sportágválasztó táborába! 
A tábor keretein belül naponta ismertetjük meg Veled a népszerűbb sportokat és megmutatjuk, ho-gyan sajátítsd el az alapjait. A tábor végére pedig kiderül, hogy melyik sport áll Hozzád a legkö¬zelebb. A tábor folyamán egy kiadós reggeli és bemelegítés után rengeteg fajta edzésen vehetsz részt. Minden nap egy-egy nagyobb sportkategóriához tartozó edzésbe nyerhetsz betekintést. Ter¬mészetesen az edzések végén megérdemelt jó hangulatú pihenésről sem feledkezünk el. 
Várjuk 8-14 éves fiatalok jelentkezését!

 

 

Médiatábor

Érdekel a multimédia? Vagy csak kíváncsi vagy mit is jelent ez a trendi szó? Gyere el a táborunkba Balatonra, ahol fürdés és kikapcsolódás mellett, megtanulhatod, hogyan kell jó képeket készíte¬ni nem feltétlenül profi gépekkel, hogyan kell igényes utómunkát végezni. Tábor ideje alatt meg¬tapasztalhatod, hogyan kell filmet vágni és Greenbox technológiát használni. Nem vagy jártas hon¬lap szerkesztésben? Az se gond, mert nálunk ezt is megtanulhatod. Minden ami multimédia azt kipróbálhatod nálunk. Itt igazán kiélheted kreativitásod!
Várjuk a 12-20 éves fiatalok jelentkezését!