Programok nagyoknak:

 

Via Ferrata

2015. május 23.

A hegyi túrázás és a sziklamászás egyfajta sajátos keveréke. Nehézségben is nagyjából a kettő között helyezkedik el, vagy inkább lefedi ezeket. Tulajdonképpen ezek meredek, sziklás területek, amelyeken mesterséges segédeszközök segítik a haladást. A Via Ferrata pályákat nehézségük alapján A-tól F-ig osztályozzák, így lehet választani kihívást a nagyon könnyűtől az extrém nehézig. Szerencsére Tatabányán majdnem mind megtalálható.

 

További információk »

 

Rendezvényszervező tanfolyam

2015. március 20-21.

Az ELTE Karrierközpont és a BeOffline segítségével most betekintést nyerhetsz a rendezvényszervezés kulisszái mögé! Megtanítjuk neked az alapokat, hogy megszervezhesd saját rendezvényed. Olyan eszközöket adunk a kezedbe, melyek segítségedre lehetnek bármilyen típusú rendezvény összeállítása során. A tanfolyamon saját projekt kidolgozásán keresztül mutatjuk be a szervezés lépéseit. Képzésvezetőink segítséget nyújtanak kérdéseid megválaszolásában, zárásként pedig személyre szóló értékelést és tanácsot adnak minden résztvevőknek.

 
 

Márciusi sítábor <<Minden hely elkelt!>>

Sítábor ajánló – Trois Vallées (Val Thorens), 2014. március 07-14.

 

A Trois Vallées (ejtsd: troávállé) nevű fantasztikus sírégió a világ legnagyobb teljes egészében összefüggő pályarendszere, ami 600 kilométernyi sípályát jelent.
A síterep legszebb része kétségkívül Val Thorens, ahol több olyan felvonó is van, amely 3000 m fölé visz. Nem szabad kihagyni a 3200 m magas Cime de Caron meglátogatását, ahonnan gyönyörű körpanoráma nyílik. Innen indul az egész terep leghosszabb pályája, a 12 km hosszú Col de l'Audzin nevű piros, valamint a leghosszabb fekete, a 6 km hosszú Combe de Caron, mindkettőn 1400 m a szintkülönbség. Természetesen a snowboardosok is rengeteg nekik való speciális terepet, boardercross pályákat és több funparkot találnak, a sífutókat pedig mintegy 130 km-nyi sífutópálya várja. 

 

További információk »

Jelentkezés »

 

Rafting - canyoning hétvége

 

Egy hosszú hétvégényi élmény a természetben, ami kiragad a hétköznapokból, kikapcsol és feltölt egyszerre. Erről a festői táj és természetes környezet mellett a programok élménydússága és a jókedvű társaság gondoskodik. 
A rafting - más néven vadvízi evezés - során tapasztalt túravezetőink irányításával lovagolhatjátok meg a zabolátlan, fodrozódó vizet egy csapatként. A canyoning túra alatt a víz eróziós folyamata során létrejött természetes csúszdákon, barlangokon, vízeséseken és kőbe zárt, mély medencéken keresztül juthatsz le a patakmederben. Az adrenalin és az életre szóló élmény garantált!
időpont: 2014. augusztus, helyszín: Szlovénia, Soča folyó

 

További információk »

Vízitúra

“Nincsen nyár vízitúra nélkül!”
Ez azóta a mottónk, mióta először vízre szálltunk. Idén sem lehet másképp. Ezúttal a mosoni-Dunát vesszük célba és feltárjuk a környék természeti kincseit. Gyertek csapatostól vagy egyénileg, mi gon¬doskodunk róla, hogy még a nomád körülmények közt is mindenünk meglegyen, amire szükségünk lehet.
időpont: július -augusztus