Be Offline!

Rafting hétvége a BeOffline-nal

Bovec, Szlovénia

 

Egy hosszú hétvégényi élmény, ami kiragad a hétköznapokból, ami kikapcsol és feltölt egyszerre, és amit soha életedben nem felejtesz el. Ha erre vágysz, akkor olvass tovább és jelentkezz bátran, nem fogsz csalódni!


A Soča (magyarul Isonzó) folyó szlovéniai szakaszán, Bovec közelében minden adott egy kis kalandra. Nem véletlen, hogy a vadvízi sportok magyar szerelmeseinek egyik legkedveltebb helyszíne ez. De mégis, mit lehet itt csinálni, ami ennyire izgalmas?!

 

A rafting - más néven vadvízi evezés - során tapasztalt túravezetőink irányításával lovagolhatjátok meg a zabolátlan, fodrozódó vizet egy csapatként. Ha esetleg még több adrenalinra vágysz, akkor megmérettetheted magad kétszemélyes vadvízi kenuban is. Az evezés során testközelbe kerülsz és megtanulsz pár dolgot a természet erőiről, például "a vizet tisztelni kell" és "a szikla a barátod". Ez elsőre furcsán hangozhat számodra, azonban ha olyan szituációba kerülsz, akkor hamar rájössz, milyen megbízható, kedves barát is tud lenni egy szikla.

A meredek hegyoldalakban a nagy esésű víz évezredek alatt egészen különleges játszóteret alakított ki a kalandkeresőknek. A canyoning túra alatt a víz eróziós folyamata során létrejött természetes csúszdákon, barlangokon, vízeséseken és kőbe zárt, mély medencéken keresztül juthatsz előre a patakmederben a túravezetőnk instrukcióit követve. Ne lepődj meg, ha vizes leszel!

 

Amit kínálunk:

Két napos rafting és canyoning túra, ára: 29.990 Ft

 

A filozófiánk: ha egyszer eljön velünk valaki egy rafting hétvégére, akkor számára az maradjon emlékezetes. Ezért a konkurenseinkkel ellentétben mi nem árazzuk be a „2 órás vizes programokat” vagy a „túra szakaszokat”, mi nem kiskanállal és patikamérleggel adagoljuk az élményt. 

 

Helyette nagykanállal osztjuk a repetát is 2 napon keresztül, mert mi tudjuk, ettől a kalandtól nem lehet csömöre senkinek.

 

Opcionális, helyszínen fizetendő programok:

 

10-15 perces sétarepülés kb. 25 EUR
zipline (drótkötélpályákon való átcsúszás a hegyek között)  kb. 55 EUR
off-road (terep) rollerezés  kb. 25 EUR
hegyi kerékpár bérlés  

Utazás:

Egyénileg megoldott, de segítünk a szervezésben az útiköltség minimalizálása érdekében, persze csak ha igény van rá. Kérjük, figyelmesen töltsétek ki a jelentkezés utazásra vonatkozó részét, mert ez alapján tudjuk majd az optimalizálást elvégezni!

 

Szállás:

Sátrazás jól felszerelt, igényes kempingben (12 EUR/fő/éj) vagy a kempingtől pár kilométerre található apartmanban (kb. 25 EUR/fő/éj). Mindkét esetben a helyszínen kell fizetni EUR-ban.     

 

Biztosítás:

A vadvízi sportok extrém sportoknak minősülnek, ezért érdemes baleset biztosítást kötni az esetlegesen felmerülő mentés vagy kezelés költségeinek fedezésére. A raftingozás során elszenvedett sérülés ellátása vagy utókezelése Magyarországon sem támogatott az OEP által!
A jelentkezési lap kitöltésekor köthetsz nálunk biztosítást. Kérlek figyelj oda a személyes adataidnak pontos megadására!

 

A hétvége programja:

 

1. nap:

reggel 9:00-kor közös indulás Budapestről. A kora délutáni megérkezést követően sátorállítás és szálláshelyek elfoglalása. Este tárcsán sült vacsora a kempingben. Opcionális programok: túra, geocaching, hegyi kerékpározás a környéken.

(http://hu.wikipedia.org/wiki/Geocaching)

 

2. nap: reggeli után rafting egész nap. Este szalonna és kolbász sütés a kempingben. Opcionális programok.
 
3. nap: reggelit követően kb. 3 órás canyoning túra. Gyors ebéd, majd újra vízre szállunk és raftingozunk estig. Este étteremben vacsorázunk.
 
4. nap:  reggeli, sátortábor bontást vagy szállás elhagyást követően opcionális programokon részvétel: rövid sétarepülés, zipline, off-road (terep) rollerezés, fagyizás. Kora délután hazaindulás és este megérkezés Budapestre.