A csapat

 

Majer

Sziasztok, Majer vagyok.

 

A korom nem számít.

 

Elég annyit tudnod, hogy már egy  ideje gyűjtöm az élettapasztalatokat.

 

A BME-VIK mérnökinformatikus  diplomám megszerzése után az  ELTE-PPK informatikatanári szakát  is elvégeztem. Sok éve tanítok  középiskolában. Hiszem, hogy a  tanárok a diákokért vannak és  célom, hogy ez megvalósuljon minden téren, így a táborozásoknál is.

 

Szeretném ha a szülők és a diákok is egyaránt jól éreznék és biztonságban tudnák magukat.

 

Bármilyen problémával fordulhattok hozzám, ha én nem is tudom a megoldást, tutira ismerek olyat aki igen.

Jó pihenést és táborozást kívánok.

 

Bini

Leginkább egy kísérletező, semmivel sem megelégedő kisgyermekként jellemezném magam, akinek legfőbb álma valami értéket közvetíteni a többi embertársának és pozitív irányba formálni ezzel a körülötte lévő világot. Mindezt jó kedvvel, a barátai társaságában, rendületlen hittel.

 

Én így és ezt szeretném megvalósítani a BeOffline-nal.

 

Remélem egyszer testközelből lesz alkalmunk megmutatni Neked, mit is jelent szerintünk a BeOffline!

 

“A dream without a plan is just a wish.”

(Egy álom terv nélkül igazából csak egy ábránd) 

 

 

Miskolc

Szerencsés vagyok. Mezítlábas gyerekként kergettem a siklókat a Balaton partján, életem korai évei a szabadság elemi  élményével ajándékoztak meg. A csavargást  azóta sem bírom abbahagyni, folyton jövök- megyek, lehetőleg a szabadban. Lételemem  a mozgás, legyen az bármilyen formában.  Szeretem a társaságot, a közös élményeket,  az igazi pillanatokat, a gorillákat és Fekete  Pákót, titokban meg verseket írok. Addig  érzem magam fiatalnak, amíg fiatalok közt  lehetek és átadhatok valamit abból, amit még magam sem tudok.

Tisztelem a hagyományos értékeket és olyan közegben kívánom továbbítani, ahol a gyermekek a legfogékonyabbak  és ezeket a helyzeteket mi magunk teremtjük.

Hálás vagyok, hogy  a saját rögös utam járhatom és célom megmutatni a lehetőséget másnak is, hogy a magáét megtalálja.

 

 

Balu

Ami motivál: életre szóló élményeket szerezni  a lehető legjobb társa-sággal és mind ezt  megfűszerezni kellő humorral és ehhez  tartozó nevetéssel. Számomra az életben és  a Beoffline csapatában ez a vezérfonal. 
Rekreációszervezőként és animá-torként  megtanultam, hogy egy örök emléknél jobbat  nem kaphat egy ember. Szóval nincs más  hátra mint menni és kikapcsolódni, lehetőleg  velünk!

 

 

 

 

 

 

 

 

Dani

Sziasztok Dani vagyok. Egy Zala megyei egyszerű srácként kezd-tem pályafutásomat Budapesten.
Mindig is egy közvetlen embernek tartottam magam, nyitott vagyok az új ötletekre, kedvelem az új helyzeteket, kalandokat, kihíváso-kat. Élvezem a pörgést - mind ezt természetesen jókedvűen - főleg ha azt egy jó csapat tagjaként tehetem.

Mindannyian arról álmodunk, hogy egyszer egy vállalkozást indítsunk a barátainkkal közösen… Nekünk ez megadatott, és szeretném, hogy ennek az álomnak Te is a részese legyél. Éppen ezért, küldetésünk, hogy az általunk szervezett programokon a csapatunk tagjának érezd magad, és együtt pihenjünk, vagy tanuljunk új dolgokat.

Tényleg hiszem azt, hogy sokszínűségünk miatt, Te is megtalálod az igényeidnek megfelelő kikapcsolódási/bulizási/tanulási lehetőségedet, de ugyanakkor elvárom hogy nagyszerű ötleteiddel segítsd munkánkat abban, hogy még több ember csatlakozzon hozzánk :)

 

 

Tumi

 

Mivel kb. fél órája töprengek azon, mit írjak ide tömör bemutatkozás címén, úgy döntöttem  nem jellemzem magam - úgy is megismertek majd - és inkább titeket kérlek meg arra, írjátok le tapasztalataitokat, véleményeteket egy-egy (természetesen jól sikerült) tábor után.