A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead

Filename: config/routes.php

Line Number: 40

BeOffline - Kapcsolj ki!

 

Küldetésünk

 

Nem az internet ellen indítunk hadjáratot, hanem a szabadidő értelmetlen eltöltése ellen. A fő cél, hogy a passzív időtöltések helyett megtanuljunk valódi, élmény dús tevékenységeket végezni. Hogy tudjuk a szabadidőnket strukturálni és ne engedjük, hogy figyelmünket és energiánkat folyamatosan vezessék. 

 

Az internet egy csodálatos eszköz, mely megkönnyíti életünket, csak úgy mint számos további civilizációs újítás. Ezeknek azonban meg kell maradniuk eszköznek, ami segítségül szolgálhat például még több szabadidő felszabadítására.

 

A fiatalok már ezekkel együtt nőnek fel, ez a természetes közegük és eszközök nélkül nem tudják mihez kezdjenek. Nekik úgy kell elsajátítani a természetes készségeket, ahogy nekünk kellett felzárkóznunk a technológiai robbanáshoz. Ebben leszünk segítségükre. Hagyományos értékeket közvetítünk hagyományos módokon. Célunk a személyiség és a társas készségek fejlesztése olyan módon, hogy a gyermekek örömüket leljék benne és biztonságban érezhessék magukat, hogy játszva alakuljon ki a környezettudatos szemlélet és a természet szeretete.

 

Egyaránt kezelésbe vesszük a testet a lelket és a szellemet. Ez az amivel mi hozzá tudunk járulni a jövő nemzedék kiegyensúlyozottságához.